Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Gåve og interiørvarer

Blomstertorget har eit rikt utval i gåve og interiørvarer, her kan absolutt alle bli freista. Vi fører  Black Design Shop sine produkt som er har eit stort utval i tekstilar,lys, lamper, lykter, rammer, metallprodukt og mykje mykje meir. Vi har Black Design rabattkort til deg.

PIP Home med sitt fargerike PIP servise er kjempe populære gåver , eller om du vil ha noko vakkert til deg sjølv. Det er også komt fleire gode service seriar, PIP Royal og endå ei nyheit i 4 ulike fargar er komt i butikken. Dette må berre sjåast! NYHEIT er det vakre Laura Ashley servicet som kom i butikken akkurat NO ! MÅ sjåast , nydelig !

Miss Etoile har herlege tekoppar, krus, eggeglass, skåler, papirsugerøyr og masse masse meir. Dette må du berre sjå. Flott veninnegave ! Og dette har visst seg å ha blitt godt mottat av våre kundar.

Boble vasen designa av Finn Schøll, Magnor, er vakkre gåver. Vi har vasen i ulike storleikar og fargar. Nyheit er og vasen "dråpen" frå Magnor og Finn Schøll, i butikken no !

Fjærlampene Eos i den populære fargen..kvit, vi har brun og grå også. Her er det komt vegglampe, og stilige veggfester til lampene!

Ny flott leverandør på toalettvesker. Du finn eit fint utval i butikken i ulike størrelsar, fargar og utformingar på toalettveskene.

Blomstertorget har mange fleire leverandørar som kryddrar utvalget. Kom og bli inspirert !

PiP_017_600x593
close up pink 2
Nye duftlys
Ny farge skinn brikker
lykt med fugl bd
//